VIP ден
с Александър Николов

Личен коучинг с Александър Николов
в малка група в София
11.05.2018, петък, 9:00 – 17:30
Искаш ли Александър Николов да създаде
твоя маркетинг план и стратегия заедно с теб?
Специален ден в малка елитна група
от бизнес собственици – в офиса
на Александър Николов в София.
Открий стратегията, която ще ти донесе
бърз бизнес растеж за най-краткото възможно време.
Преформулирай твоя бизнес модел така,
че да ти носи най-много приходи и печалби.


Това е специален ден с личен коучинг от мен в малка група. Заедно ние ще работим за подобряване на твоя бизнес модел и създаване на печеливша маркетингова стратегия. Ти ще си тръгнеш с план за действия, създаден специално за твоята бизнес ситуация и цели.

В рамките на този ден ще имаш собствена бизнес сесия от 60 минути с мен, на която ще ти дам конкретни насоки и ще ти помогна да изградиш стратегия за бърз ръст на твоя бизнес. Ти ще спечелиш много и от това да слушаш съветите и стратегиите, които ще дам на останалите бизнес собственици в събитието. Убеден съм, че ще научиш изключително много и от техните сесии като допълнение на наученото от твоята лична сесия.

След този ден ти ще мислиш с по-голям мащаб и ще се вдъхновиш да придвижиш бизнеса си по-бързо напред.


Този VIP ден е за не повече от 5 бизнес собственици
(и не по-малко от 3)

В тази малка група ще имаш възможност да получиш отговор на всички твои въпроси, а личната сесия с теб ще е изцяло съобразена с твоите бизнес нужди. Аз ще се запозная с твоя бизнес и твоята ситуация преди събитието, така че по време на нашата сесия да бъда максимално конкретен със съвети и стратегии за теб. Ще имаш възможност да обмениш идеи и контакти и с останалите участници – мои текущи или бивши клиенти.

Цената на това VIP преживяване
е много по-ниска от инвестицията за моите основни коучинг програми:
697 лв/човек 597 лв/човек.

Цената включва всичко: обучение и коучинг от мен (персонално), учене от коучинг сесиите на останалите; чай, кафе, вода през цялото време; обяд на всички участници с мен; коктейл след събитието за празнуване на промените, които всеки е направил.

Можеш да запазиш мястото си и с депозит от 200 лв. Пълната сума трябва да сe плати най-късно до 30 април 2018 г. За да запазиш място, попълни формата и заплати депозит от 200 лв или пълната сума от 597 лв.

Как ще процедираме след регистрацията ти:

След като попълниш кратка информация във формата на тази страница и заплатиш сумата за участие (597 лева) или депозита за резервиране на място (200 лева), аз ще се свържа с теб, за да ти потвърдя участие (ако сме подходящи един за друг) и ще ти изпратя всички допълнителни детайли за този ден. След като потвърдим регистрацията ти (и след заплащане на пълната сума), ще получиш Бизнес въпросник, който да попълниш, за да мога аз да бъда подготвен за личната стратегическа сесия с теб. За да запазиш място, попълни формата по-горе и заплати депозит от 200 лв. или пълната сума от 597 лв.

Ето какво споделят хората, работили с мен:

© 2016 DoubleYourBusiness.bg.
Всички права запазени.
Начало | Контакти