VIP ден
с Александър Николов

Личен коучинг с Александър Николов
за един цял ден
Искаш ли Александър Николов да създаде
твоя маркетинг план и стратегия заедно с теб?
Открий стратегията, която ще ти донесе
бърз бизнес растеж за най-краткото възможно време.
Преформулирай твоя бизнес модел така,
че да ти носи най-много приходи и печалби.

VIP ден: получи обучение и коучинг от Александър Николов
лично за твоята бизнес ситуация в продължение на един цял ден

Това е специален ден (от 9:00 до 17:00 часа) с личен коучинг от мен за теб. Заедно ние ще работим за подобряване на твоя бизнес модел и създаване на печеливша маркетингова стратегия. Ти ще си тръгнеш с план за действия, създаден специално за твоята бизнес ситуация и цели.

В рамките на този ден ние ще работим заедно в продължение на 6 часа (извън почивките и обяда), по време на които ще ти дам конкретни насоки и ще ти помогна да изградиш стратегия за бърз ръст на твоя бизнес. След този ден ти ще мислиш с по-голям мащаб и ще се вдъхновиш да придвижиш бизнеса си по-бързо напред.


Цената на това VIP преживяване:
1997 лв. без ДДС (2396.40 лв. с ДДС)

Цената включва всичко (All Inclusive): обучение и коучинг от мен (персонално) в продължение на 6 часа; чай, кафе, вода през цялото време; обяд в италиански ресторант и малък коктейл след края на нашата работа.

Как ще процедираме:

За да заявиш участие, следва да заплатиш депозит от 500 лв. без ДДС (600 лв. с ДДС) и да попълниш кратката регистрационна форма тук. Ако аз преценя, че е подходящо да работим заедно, ще се свържа с теб и ще изберем удобна за теб и мен дата за този VIP ден. Ако преценя, че не мога да ти бъда полезен, ще ти върнем веднага заплатения от теб депозит. Пълната сума е необходимо да заплатиш най-късно 14 дни преди събитието ни. Аз ще ти изпратя специален бизнес въпросник, който ти трябва да ми върнеш попълнен най-късно до 7 дни преди нашата среща. Така аз ще бъда предварително подготвен и запознат с твоята ситуация и ще мога да ти бъда максимално полезне в това да направим стратегия и план за твоите следващи стъпки.

Ето какво споделят хората, работили с мен:

© 2018 DoubleYourBusiness.bg.
Всички права запазени.
Начало | Контакти